Get Adobe Flash player

TCMB Döviz Kuru

Ziyaretçi Sayacı

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün22
mod_vvisit_counterDün68
mod_vvisit_counterBu Hafta210
mod_vvisit_counterBu Ay1401
mod_vvisit_counterToplam139311
Şu anda 1 konuk çevrimiçi

Kurumsal

Özkan Kalıp & Makina San. Tic. Ltd. Şti. 10.10.2007 tarihinde Levent Özkan tarafından kurulmuştur, Tel Erezyon fason kesim, Kesme kalıbı, Progresif Kalıp, Sıvama Kalıbı, Plastik Enjeksiyon ve Metal Enjeksiyon yapmak üzere Sakarya'da faaliyetlerine başlamıştır.

Özkan Kalıp & Makina San. Tic. Ltd. Şti., kaliteden ödün vermeden bugünkü kapasitesine ulaşmıştır. Aynı zamanda üretimlerinde kullandığı en son teknolojiye sahip makinaları , eğitimli kadrosu ve firma sahibinin 20 yıllık bilgi ve tecrübesi Özkan Kalıp & Makina San. Tic. Ltd. Şti.'yi kalıpçılık sektöründe ön sıralarda tutmuştur. Özkan Kalıp & Makina San. Tic. Ltd. Şti. ailesi olarak, her sektöre hitap etmek ve her müşterinin ihtiyaçlarını karşılamak amacını ilke edindik.

Vizyonumuz

Yakaladığı başarılı konumu sürekli geliştirerek sektöründe Türkiye'de en iyi olmak, ileri teknoloji bilgisi, dinamik ve yetkin kadrosuyla, girişimci, sağduyulu, müşteri odaklı yaklaşımıyla “mükemmel hizmet” vermektir.

Misyonumuz

Özkan Kalıp & Makina San. Tic. Ltd. Şti. misyonu, dürüst, özgün hizmet anlayışı ve güncel teknoloji kullanımıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veren çözümler geliştirmektir.